Even voorstellen

Mijn naam is Hubert Verspui, ik ben werkzaam als allround freelance (sport-) masseur. De belangstelling voor het vak komt voort uit mijn jarenlange ervaring in de sport, waarbij ik altijd met zeer veel fascinatie naar de werkzaamheden van sportartsen en therapeuten heb gekeken en soms zelf aan den lijve heb ondervonden… Het lichaam en met name de beweging van het lichaam hebben mij altijd zeer geïnteresseerd.

Naast Fysiotherapie (2 jaar) en Sportmassage heb ik inmiddels diverse andere opleidingen en trainingen succesvol afgerond.

Sinds 2009 ben ik voor mijzelf begonnen met de massagepraktijk Sportmassage Verspui, een laagdrempelige “no-nonsense” praktijk waar ik meerdere massagevormen geef die zowel preventief, curatief als ter ontspanning kunnen dienen.

Afhankelijk van het doel van de behandeling wordt gekeken welke massagevormen het beste aansluiten bij de klacht(-en) en wensen van een patiënt/cliënt.

Samen met u werk ik actief aan het verbeteren van uw herstel, of uw gezondheid. Als blijkt dat de oorzaak niet door mij behandeld kan worden, zal ik u doorverwijzen naar andere therapeuten (bijv. fysiotherapie, chiropractie, osteopathie) om tot een oplossing te komen van uw klacht.

Als gekwalificeerd massagetherapeut heb ik me o.a. gespecialiseerd in

Afspraak maken?